sideslideshow sideslideshow2 sideslideshow3
sideslideshow2_001 sideslideshow3_001 sideslideshow_001
sideslideshow3_002 sideslideshow_002 sideslideshow2_002

Tuinaanleg : Afspraak is Afspraak

Na goedkeuring van het definitieve tuinontwerp vertellen wij u vooraf exact wat we gaan doen, wanneer en tegen welke kosten. Gevolg: géén onverwachte extra kosten en klaar op de afgesproken dag. Het resultaat: jarenlang genieten van uw eigen groene paradijs.

Hoveniersbedrijf Ton Greeve Groen is hét aangewezen adres voor tuinaanleg in de omgeving van Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, (Lansingerland), Pijnacker en Zoetermeer. Hoveniersbedrijf Ton Greeve Groen is al bijna 38 jaar gespecialiseerd in tuinaanleg en is u graag van dienst. Wanneer u kiest voor tuinaanleg bij Ton Greeve Groen bent u verzekerd van vakmanschap, goede kwaliteit met oog voor detail.

Wilt u dat Ton Greeve Groen tuinaanleg voor u komt realiseren, dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek overleggen wij met u wat de mogelijkheden zijn voor tuinaanleg en wat uw eigen wensen zijn. Na goedkeuring van het definitieve ontwerp vertellen wij u vooraf exact wat we gaan doen, wanneer en tegen welke kosten. Gevolg: géén onverwachte extra kosten en klaar op de afgesproken dag. Het resultaat: jarenlang genieten van uw eigen groene paradijs.

Met oog voor sfeer en detail leggen wij uw tuin aan, volgens het door u gekozen ontwerp.

Wilt u advies op maat en wilt u een originele, tuinaanleg door vakmensen? Dan bent u bij Ton Greeve Groen aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om eens van gedachte te wisselen. Wij kunnen dan een ontwerp voor u maken, met daarbij een dergelijke kostenbegroting, afgestemd op uw budget.

Tuinaanleg naar uw eigen wensen en ideeën.

Ton Greeve Groen - Noordersingel 58a - 2651 LW Berkel en Rodenrijs - Tel. 010-5117778 - E-mail: info@tongreevegroen.nl - Privacyverklaring Designpro.nl | Z-IM.nl